28-годишният нигерийски халф Микел Агу ще подсили ЦСКА през зимата? (ВИДЕО)


28-годишният нигерийски халф Микел Агу ще подсили ЦСКА през зимата? (ВИДЕО)
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2425 0

Португалското издание "Guimaraesdigital" пише днес (26.11.), че ЦСКА е много близо до първото си зимно попълнение в лицето на 28-годишния нигерийски халф на Витория Гимараеш - Микел Агу!

Той има договор със своя клуб, който изтича през лятото на 2022 година (30 юни) и на този етап единствената въпросителна е дали "червените" ще го вземат по време на зимната пауза в българския футбол или ще изчакат края на кампанията, за да го привлекат без трансферна сума.

През настоящия сезон 2021/22 Витория изобщо не разчита на този полузащитник, а бърза справка показва, че последният му мач е бил на 22 април, когато се е появил в игра за 11 минути при загубата от Порто с 0:1.

Именно в "Б" отбора на "драконите" започва неговата кариера през 2012 година, а след това преминава последователно през отборите на Брюж, Сетубал, Бурсаспор, отново Сетубал и от сезон 2019/20 - във Витория Гимараеш!

Микел Агу играе на позицията дефанзивен полузащитник, висок е 184 см и тежи 77 килограма. Ето и видео с някои от най-добрите му изяви на терена:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички