Позабравен български играч се завръща за ЦСКА след 6 месеца аут - влиза срещу Черно море


Позабравен български играч се завръща за ЦСКА след 6 месеца аут - влиза срещу Черно море
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

23389 0

След паузата за националните отбори лидерът във временното подреждане на Първа лига ЦСКА ще поднови мачовете си със сблъсък за Купата на България. На четвъртфиналната фаза "армейците" ще срещнат Черно море на стадион "Българска армия".

В тази среща се очаква сръбският старши треньор на отбора Саша Илич да даде шанс на някои играчи, които не попадат по една или друга причина в стартовия състав особено често напоследък.

Колегите от "Тема спорт" информират, че 21-годишният Асен Дончев ще се завърне на терена, след като е напълно възстановен от травмата, която имаше в коляното. Припомняме, че заради нея премина и през операция през есента.

Последната среща, в която Дончев взе участие, бе срещу Славия. На 11-и септември "червените" надделяха с 2:0 над "белите", а Дончев записа 18 минути. През този сезон той има и едно попадение, дошло в 3-тия кръг.

По ирония на съдбата, единственият му гол за кампанията е именно срещу Черно море, когато донесе важния успех с 1:0 на "Българска армия". Стана ясно, че Мено Кох също ще получи шанс за изява за Купата на България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Нов в Левски започна кариерата си в баскетбола, но футболът го спечели

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички