Потвърдено: Големите промени в ЦСКА започнаха! Собственик продаде акциите си


Потвърдено: Големите промени в ЦСКА започнаха! Собственик продаде акциите си
Снимка: Lap.bg

13709 0

С началото на новата година започнаха новостите в ЦСКА. Слуховете, че ръководството на клуба ще претърпи значителни промени се потвърдиха от вече бившия собственик Юлиян Инджов, който пред "Блиц" разкри, че вече не се ползва с тези си правомощия.

Бизнесменът сподели пред изданието, че окончателно е продал акциите си и вече няма власт при "червените". Информации, че нещо подобно предстои се появиха още в първите дни на новата година, а сега вече това е факт.

Интересно в случая е, че Инджов е продал своя дял не на нов собственик, а на "г-н Ганчев". От думите му не става ясно дали става въпрос за Гриша Ганчев, или сина му Данаил, но пък е важно, че към момента не друг, а досегашните финансови благодетели на клуба ще разполагат с тях. Акциите на строителния предприемач са в размер на 33%. 

Кой би взел процента на Инджов?

Част от слуховете преди окончателното оттегляне на Инджов гласяха, че неговото място ще бъде заето от български бизнесмен. Освен това, преговори се водят и с чуждестранен консорциум, който също да получи дял от клуба. 

Юлиян Инджов не е инвестирал пари в 31-кратния шампион от две години, което е и една от причините Ганчев и компания да не губят повече време. Очаква се, при положително стечение на обстоятелствата, в идните месеци да се осъществят и двете сделки. От клуба към момента запазват пълно мълчание както за промените по най-високите етажи, така и относно последните скандали, свързани с реконструкцията на стадион "Българска армия".

Вижте повече информация по темата с "Армията"

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Нов в Левски започна кариерата си в баскетбола, но футболът го спечели

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички