Болести и контузии отново измъчват ЦСКА


Болести и контузии отново измъчват ЦСКА
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

3372 0

ЦСКА предстои да изиграе третата си контрола по време на зимния си подготвителен лагер в Турция. Възпитаниците на Саша Илич ще се изправят срещу австрийския ЛАСК Линц от 14 часа и двубоя ще може да проследите НА ЖИВО със SportLive.bg, но в игра за българския тим отново няма да видите редица играчи. 

Причината за подобно развитие са контузиите или болестите, които изпитват част от футболистите на ЦСКА, сред които са възстановяващите се от операции Асен Дончев и Дауда Бамба, както и контузеният Бисмарк Чарлс.

Тримата не попаднаха в групата на "червените" за предстоящия двубой, а към групата се прибавя и единственото ново попълнение до този момент - Тобиас Хайнц. Норвежецът вчера поднови тренировки с бегови упражнения, след като се разболя още преди миналата проверка на тима му.

До този момент креативният футболист има само полувреме за ЦСКА при загубата от японския Санфрече с 0:1, а от "Тема Спорт" уверяват, че той може да е на линия за приятелската среща с Астана в петък.

Ситуацията около героя при последния триумф в Купата на България - Бисмарк Чарлс, също не е цветуща, тъй като от вчера отново премина на облекчен режим, докато през последните месеци често страдаше от контузии. Пред него не е ясно дали ще има възможност за игра до края на лагера.

Следете ЦСКА - ЛАНЦ НА ЖИВО!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички