"Посредствен отбор с 20 фена": Популярен фен на ЦСКА съсипа Славия


"Посредствен отбор с 20 фена": Популярен фен на ЦСКА съсипа Славия
Снимка: cska.bg

1693 0

Един от най-разпознаваемите привърженици на ЦСКА - Здравко Желязков от дует "Ритон", се изказа изключително остро по адрес на предстоящия съперник на "армейците" Славия.

Какво се случи?

31-кратните шампиони гостуват на стадион "Александър Шаламанов" в 1/8-финален двубой за Купата на България във вторник от 17:30 часа. Мачът идва само дни, след като двата тима завършиха при резултат 1:1, отново в "Овча Купел", но за първенството.

В хода на дуела се разиграха няколко много спорни ситуации. Първо беше свирена, а след това отменена дузпа в полза на Славия. Впоследствие "армейците" отбелязаха, но голът също беше отменен за игра с ръка в нападение. Такава обаче не личеше да има. Гостите имаха претенции и за втори жълт картон на Тони Тасев за грубо влизане, какъвто обаче не беше вдигнат.

Желязков не останал очарован от видяното от домакинските футболисти, които определи като "посредствени". Естрадният певец нападна съдията, феновете на "белите" и заяви, че футболистите им играят на предела на възможностите си заради допълнителен стимул.

Какво каза той?

"Не мога да бъда доволен от изминалото дерби със Славия, защото ни отмениха чист гол. А тия ръгачи играха отново с финансов стимул. Като всички останали, които играят срещу нас. Посредствени футболисти играят на предела на силите си и на границата на грубостта. Това не беше футбол. Вкараха един случаен гол заради наша грешка и изравниха резултата", започна той пред "Мач Телеграф" и продължи.

"На нас ни отмениха чисто попадение. Не може така! Славия е посредствен отбор, който има 20 фена. Това е истината. И 1000-годишен клуб да са, фактите са такива. Инжекциите знаем откъде идват в тези посредствени отбори. Те, за да изкарат някой лев, играят на предела на силите си.

Какво има да го коментираме? В цялата ни държава положението е такова. Няма да станем шампиони отново. Няма никой да ни допусне. Ако отново ни отменят няколко гола, как да вземем мача за Купата със Славия?! Или сега може да има компенсация", допълни още Здравко от "Ритон".

Междувременно Нестор Ел Маестро предприема сериозни промени за новата визита на в "Овча Купел".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички