Кюстендилеца разобличил Тобиас Хайнц заради шефовете на ЦСКА, за 90 дни ще се събаря "Армията"


Кюстендилеца разобличил Тобиас Хайнц заради шефовете на ЦСКА, за 90 дни ще се събаря "Армията"
Снимка: Lap.bg

19250 0

Тарторът на феновете на ЦСКА Иван Велчев - Кюстендилеца е обявил пред всички скандалните действия на звездата на тима Тобиас Хайнц, защото ръководството не е взело мерки, за да спре норвежеца. Именно известният фен написала във Facebook, че формата на халфа е спаднала, защото той прекалява с алкохола.

След това се появиха и информации, че Хайнц имал семейни проблеми - майка му е се е разболяла, и това е повлияло на действията му извън терена, а и на самото игрище.

Нови разкрития около ЦСКА

"Опитах се да направя така, че да не се раздуха случая, никой не направи опит дори да говори с него. Аз не съм пъдар на играчите ни, отделно ми е супер неприятно като вършат такива неща и нарушават режима. Ти би ли си замълчал, ако знаеше какво прави?", написа Кюстендилеца във Фейсбук.

В същото време тарторът на агитката на ЦСКА, който често е на срещи с шефовете, а и футболистите, разкри плановете за строежа на новия стадион "Българска армия", предаде "Мач текеграф".

"До края на месеца се затварят кафета, магазини, зали и т.н на стадиона. От началото на януари се огражда с лента и започва обезопасяване и подготовка за събаряне. Предстоят тръжни процедури тепърва. 3 месеца ще се събаря и извозва и 1 година и 9 месеца ще се строи - това е по план", обяви Кюстендилеца. А една от звездите в ЦСКА е силно изкушен да се завърне и да играе в родината си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички