Ел Маестро вади трима титуляри срещу Славия, любимец на феновете се завръща?


Ел Маестро вади трима титуляри срещу Славия, любимец на феновете се завръща?
Снимка: БГНЕС

4313 0

Треньорът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, не е удовлетворен от видяното от своите възпитаници в последния мач срещу Славия. Това личи от промените, които той готви за новия двубой с "белите".

Какво се случи и какво предстои?

"Армейците" завършиха при резултат 1:1 визитата си на стадион "Александър Шаламанов" в петък (01.12). "Червените" не убедиха с игра и заслужено не си тръгнаха с пълен комплект точки от "Овча Купел". Сега обаче имат шанс да поправят грешката си.

Във вторник 31-кратните шампиони отново гостуват на тима, воден от Златомир Загорчич. Този път двата отбора ще спорят за място на 1/4 в Купата на България. Часове преди срещата наставника на ЦСКА предприе рокади в състава си.

Кои ще отсъстват?

Тибо Вион натрупа жълти картони, поради което ще пропусне мача. Аут от "червените" редици е и друг основен играч в лицето на Тобиас Хайнц. Норвежецът търпи сериозен спад във формата си, а скандалните слухове около него принуждават клуба да предприеме мерки, пише "Тема Спорт".

До полузащитника на резервната скамейка ще седне и Енес Махмутович. Централният бранител получи пореден шанс за изява в петък, заменяйки Браян Кордоба. Той обаче не убеди с изявите си и отново ще гледа събитията на терена край тъчлинията.

А кои се завръщат?

На негово място ще се върне именно Кордоба. Вион пък ще бъде заменен от Емануел Шакич. Очаква се Матиас Фаетон да стартира зад централните нападатели. Те ще бъдат някои измежду Дюкенс Назон, Майкъл Естрада и Данило Асприля. Има вероятност третият отново да започне от първата минута за Купата, както срещу Черноморец Балчик.

Къде да гледаме НА ЖИВО двубоя между "белите" и "армейците"?

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички