Петър Занев си пожела Левски на полуфиналите за Купата


Петър Занев си пожела Левски на полуфиналите за Купата
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2287 0

Капитанът на ЦСКА Петър Занев се надява, че феновете ще размислят и ще застанат отново зад отбора. Привържениците не са никак доволни от продукцията на своите любимци и в последните двубои го показват ясно, като и посещаемостта на домакинските двубои е изключително малка.

"Допуснахме големи грешки срещу така наречените по-слаби отбори. Там загубихме между 7 и 10 точки. Това обаче е един маратаон и имаме два месеца, в който да се поправим. Да вземем купата и да хвърлим всички сили в шампионата. Надявам се привържениците да размислят, а и ние да ги разубедим с нашите изяви и отново да застанат зад нас", заяви Занев пред Канал 3, като за полуфиналите за Купата си пожела Левски. Жребият за турнира е във вторник (10.03).

Петър Занев, Божидар Чорбаджийски и Валентин Антов влязоха в ролята на треньори. Тримата водиха детски отбори в благотворителен турнир, организиран от футболен клуб "Академия Петков". Надпреварата е в подкрепа на проект на организацията ParaKids за изграждане на площадка за деца с увреждания.

А има ли наставникът на "червените" Милош Крушчич предпочита съперник за Купата - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички