Кирил Десподов се завърна на "Българска армия"


Кирил Десподов се завърна на "Българска армия"
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

20660 0

Феновете на ЦСКА, които масово се бяха събрали под козирката на сектор А заради проливния дъжд в София, се радваха на едно неочаквано гостуване - това на Кирил Десподов. Бившият ас на "червените" е в София в момента, като посети стадион "Българска армия", за да гледа на живо срещата ЦСКА - Берое. 

Нападателят беше във видимо добро настоение, след като армейците спечелиха с 2:0 важния си домакински мач срещу заралии. Самият Десподов беше поздравен на няколко пъти от запалянковци на "червените". 

Както е известно, фланговият нападател в момента е контузен, като наскоро се подложи на артроскопия на коляното за отстраняване на проблема, който го извади от игра. След интервенцията в Австрия той се завърна в София, където води рехабилитация с кондиционния треньор на ЦСКА Кирил Динчев. 

Надеждата е, че той ще може да се възстанови за важния мач на България срещу Унгария, но засега не е ясно дали състоянието му ще позволи той да бъде включен в групата на Георги Дерменджиев за баражите за Евро 2020. 

Иначе битката на "Българска армия" беше доста сериозна, а старши треньорът на Берое Димитър Димитров - Херо имаше сериозни упреци към съдията срещу ЦСКА (думите му вижте тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички