Има ли Крушчич предпочитан съперник за ЦСКА за Купата?


Има ли Крушчич предпочитан съперник за ЦСКА за Купата?
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3009 0

Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич заяви, че няма предпочитан съперник за полуфиналите на Купата на България. "Червените" се класираха след победа срещу Ботев Враца, а останалите три класирани отбори са Левски и пловдивските Локомотив и Ботев.

"Относно Купата, нямаме предпочитан съперник. Играе се в два мача, всички отбори са добри – Левски, Ботев, Локомотив – в два мача може и да е по-лесно, защото при една среща всичко е възможно, в две, според мен, по-качественият тим има повече шанс да победи. Всички отбори заслужават да са на полуфинал, ще бъде интересно – два софийски и два пловдивски отбора, предстои истински празник за привържениците", заяви Крушчич на пресконференцията преди двубоя с Берое.

Според него съставът заслужено в продължил към полуфиналите за Купата. "Да продължим да побеждаваме, нашата игра да бъде още по-качествена, да вкарваме още повече голове - това ще върне публиката, естествено от нас зависи дали това ще стане. В мача с Ботев Враца, видяхте, те разполагат с петима много високи играчи, а при нас това не е така – липсата на Раул Албентоса се отрази при статичните положения. Ако погледнем статистически, всичко говори в наша полза – но когато получиш гол в 22-та минута, играеш един мач за Купата, мачът се изнервя. На почивката казах на футболистите да се успокоят, да усилим още повече пресата. Вкарахме два гола и въпреки пропуските, накрая мисля, че заслужено победихме.

А какво още обясни за головата суша на Али Соу и кадровите проблеми, които има - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички