Крушчич: Казах на играчите, когато получат шанс, да не го пускат


Крушчич: Казах на играчите, когато получат шанс, да не го пускат
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2202 0

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич си върна усмивката на лицето след хубавата победа над Берое в 24-ия кръг на Първа лига. Той смята, че успехът на тима му е напълно заслужен и похвали футболистите си за представянето им.

"Срещу Ботев (Враца) победата бе трудна, но заслужена, така бе и днес. Беше важно да продължим с победите днес, големи аплодисменти на футболистите, които играха с голямо желание, до последно играха агресивно. Играхме и футбол. Имахме големи кадрови проблеми, като преди мача Джеферсон вдигна температура. Казах и преди мача, че имаме достатъчно футболисти и тези, които влязат, ще се справят. Естествено, че съм доволен от Кери, игра фантастично. При разбора им казах, че всички имат шанс, а като го получат, да го сграбчат и да не го изпускат", коментира сърбинът пред "Диема спорт" след мача.

"И през първото полувреме имахме моменти - на Малинов, на Кери. Голът е последица от нашата игра. Не изпаднахме в паника, бяхме търпеливи, държахме темпото през всичките 90 минути и знаехме, че рано или късно ще стигнем до гол. Доволен съм от всички, колективът победи днес. Надявам се за следващия мач кадровите проблеми да са по-малко. Надявам се Джеси да се върне, Пинто е под въпрос", допълни Крушчич.

Запитан кое е по-реалистично - второто или първото място в края на сезона, той заяви: "Ще играем докрай, не гледам класирането. Искам да победим в следващия мач, той е най-важен. Класирането ще го видим накрая". А какво каза за двубоя треньорът на Берое - Димитър Димитров-Херо вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички