Херо: Само Берое и още 4 български отбора не си назначават съдии


Херо: Само Берое и още 4 български отбора не си назначават съдии
Снимка: Getty Images/Guliver

24677 0

Треньорът на Берое Димитър Димитров бе много разочарован от загубата на своя тим в двубоя срещу ЦСКА. Той посочи, че една от основните причини за пиражението с 0:2 е съдийството на Ивайло Стоянов.

"Не заслужавахме да загубим на фона на нашето игрово поведение и головите ни положения през целия мач. Но с този съдия трябва да сме 10 класи над ЦСКА, за да победим. Този отменен гол само съдията знае защо го отмени. Към 40-ата минута имахме 6-7 картона, почти цялата ни защита бе с картони", коментира Димитров в ефира на "Диема спорт".

"Цяла седмица ние знаехме кой ще е съдия на този мач. Колеги ми се обадиха да ми пожелаят късмет, но ми казаха: "Бог да ви прости с този съдия". Вижте критерия му цял мач - за хващане на състезател, за груба игра - на нас се дава картон, на тях - не. Има само 4-5 отбора в България, които не си назначават съдия. Берое е един от тях. Няма да коментирам повече, само за да не създам проблеми на моя клуб", допълни Херо.

"Нормално е да паднеш психически с такъв съдия и когато имаш положения и не вкарваш, а съперникът вкара с първия си удар. Определено имам опасения по отношение на съдията преди мача с Черно море", отсече българският специалист. Неотдавна Димитров също бесня срещу съдийството на мач на своя тим. Вижте подробности в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички