Петър Витанов - Патрика: Гриша Ганчев е истински цесекар, ще имаме страхотен стадион


Петър Витанов - Патрика: Гриша Ганчев е истински цесекар, ще имаме страхотен стадион
Снимка: Cska.bg

2822 0

Бившият играч на ЦСКА - Петър Витанов, е останал впечатлен от показания пред широката общественост по-рано през седмицата проект за реконструкцията на стадион "Българска армия".

Бившият нападател на "армейците" изрази увереност, че клубът ще има своя нов дом до 2 години. Той се изказа ласкаво по адрес на собственика на тима Гриша Ганчев, когото определи като истински цесекар. 

"Напълно съм оптимист за новия стадион. Познавам Гриша Ганчев. Страхотно амбициозен човек, цесекар. Доказал е, че когато си постави една цел, я постига", заяви Патрика пред "Спортал" и продължи.

"Всички знаем през какви перипетии се мина с този стадион, какви пречки бяха създавани в годините. Може би само на Локомотив (София) стадионът се строи повече време - там бяха нужни 30-40 години. ЦСКА дълги години не можеше да вземе разрешение дори. Смятам, че ЦСКА ще има едно страхотно съоръжение

Мястото на ЦСКА е на "Армията"!

"Мястото на ЦСКА е там - на "Армията", а не някъде другаде. Доколкото разбрах, имало е предложение да се преместим на друго място, с друг капацитет, не - мястото е там. На "Армията" са постигнати най-големите успехи на ЦСКА.

Смятам, че до две години ще имаме страхотно съоръжение. Убеден съм. Ако не се появят някакви други пречки - някой защитник на околната среда, зелената жаба или нещо друго. В България всичко е възможно" допълни още той.

Как реагираха на проекта за новата "Армия" част от бившите и настоящи звезди на "армейците"?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички