"Лудост"! Бивши и настоящи звезди на ЦСКА се захласнаха по визията на новата "Армия"


"Лудост"! Бивши и настоящи звезди на ЦСКА се захласнаха по визията на новата "Армия"
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

12818 0

ЦСКА зарадва своите фенове, след като в понеделник показа официално проектът за дългоочакваната реконструкция на дома на "армейците" стадион "Българска армия".

На специална пресконференция, от клуба и представители на фирмата-строител запознаха широката общественост с визията, функционалността, както и с много любопитни детайли околко новото съоръжение в Борисовата градина.

"Червените" извадиха и примерна визия на вече завършения стадион, която освен привържениците, впечатли изключително и една от звездите на Саша Илич - Дюкенс Назон.

Хаитянският голаджия изрази възхищението си от проекта за новата "Армия". В своя "Инстаграм" профил нападателят сподели една от представените снимки на съоръжението в завършен вид, прибавайки любопитен емотикон. Освен това, той коментира и публикацията на "армейците" относно стадиона с думите "Лудост". Голяма част от неговите съотборници също реагираха на поста. Мнение прибави и бившият бранител на тима Раул Албентоса, който също остана очарован от видяното. 

От клуба разкриха защо капацитетът на новата "Армия" ще бъде ограничен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички