Дни преди сблъсъка: Свършиха ли билетите за ЦСКА - Лудогорец?


Дни преди сблъсъка: Свършиха ли билетите за ЦСКА - Лудогорец?
Снимка: facebook.com/SectorGStand

3449 0

Остават дни до дългоочакваното дерби между ЦСКА и Лудогорец. Именно този сблъсък може да наклони сериозно везните в полза на един от двата тима в борбата за титлата в Първа лига. Срещата е в неделя, 30-и април, от 20:15 часа.

"Армейците" имат преднина от две точки пред "орлите" и на първо време ще се опитат да я запазят или увеличат до края на редовния сезон, за да влязат в плейофите като първи. Заради това и срещата на "Българска армия" е още по-важна.

Дни преди мача билетите за дербито вече са почти напълно разпродадени. Сблъсъкът ще се състои пред 17 000 зрители, като именно толкова е сегашният капацитет на стадиона.

Сектор "Б" е затворен с изключение на една малка част, която е предвидена за привържениците на гостуващия тим. Справка в URBO, където се продават билетите за срещата, показва, че остават още броени пропуски (9 към ранния следобед в четвъртък - 27.04) за сектор "В", както и въпросните правостоящи в сектора за гостуващи. За всички други сектори са изпродадени пропуските.

Така мач на "Армията" ще бъде толкова сериозно посетен за първи път от полуфинала срещу Берое през 2016 година за Купата, когато отново имаше 17 хиляди. На финала срещу Монтана през същия сезон за Купата имаше 35 хиляди, но на Националния стадион "Васил Левски".

Арбитър на дуела ще бъде Георги Кабаков. Колко картони и дузпи дава Кабаков в Първа лига и каква е успеваемостта на ЦСКА и Лудогорец?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички