Защо ЦСКА не успя да вземе Купата в редовното време и падна след дузпи?


Защо ЦСКА не успя да вземе Купата в редовното време и падна след дузпи?
Снимка: БГНЕС

2604 0

Старши треньорът на ЦСКА Милош Крушчич съжали дълбоко за загубената Купа на България. "Червените" не успяха да реализират положенията, които създадоха, а след 120 минути драма загубиха финала след дузпи от Локо (Пд). Сърбинът беше напълно откровен, като призна за напрежението в тима, но и беше категоричен, че неговият отбор е бил по-добрият на терена и е създал по-интересните положения във времетраенето на целия двубой. 

"Когато се стигне до дузпи,  други неща решават тази битка. Защо? Ако искате да коментирам, мача – мога, но защо не спечелихме – няма как да обясня. Всички дадоха всичко от себе си, но...”, започна Крушчич.

"Друг въпрос е, че не вкарахме гол в редовното време. Усещаше се напрежение в началото, но реално имахме повечето шансове. И през първото, както и през второто. Енрике имаше прекрасен 100%-ов шанс, но това е футболът. Те нямаха такива шансове, но.. Сега е трудно да се говори, биха ни на дузпи – това е. 

„Не сме излязли предпазливо, но така се получи. Този мач си беше нервен. Искахме да държим повече топката, но имаше напрежение в играчите и можеше да получим контраатаки. Дори и така, имахме силни моменти. Това е финал, а по принцип в тези мачове няма добри резултати", каза още той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички