ЦСКА в битка с румънци за играч на Сепси: Колко пари иска съперникът на "червените" в Европа?


ЦСКА в битка с румънци за играч на Сепси: Колко пари иска съперникът на "червените" в Европа?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4342 0

Съвсем скоро ЦСКА започва участието си в европейските клубни турнири за сезон 2023/24. "Армейците" стартират от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите, където ще срещнат носителя на Купата и на Суперкупата на Румъния - Сепси.

Любопитна информация бе споделена от колегите от "Тема спорт", които съобщават, че "червените" имат интерес към футболист именно на предстоящия си опонент. Става въпрос за фланговия футболист Мариус Щефанеску.

Големият кандидат за подписа на играча обаче е Рапид Букурещ. Един от акционерите в клуба призна Виктор Ангелеску, че преговорите са напреднали, като той разясни и каква сума искат от Сепси за Маруис Щефанеску. Той отрече клубът му да има конкуренция с ЦСКА за подписа.

"Не мисля, че става дума за конкуренция с ЦСКА. Трябва да стигнем до общ знаменател, става дума за сумата, която искат. Ако претенциите се запазят, няма конкуренция, никой няма да плати толкова много за Щефанеску" - сподели Ангелеску, като доплъни, че Сепси иска над 500 000 евро за играча.

Междувременно стана ясна и групата на ЦСКА за сблъсъците със Сепси - Илич ще трябва да се справя без Асприля след кошмарни 13 минути в Европа (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички