Паро Никодимов: Треньорите в ЦСКА не са виновни, не ме притеснява загубата, а друго


Паро Никодимов: Треньорите в ЦСКА не са виновни, не ме притеснява загубата, а друго
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1748 0

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов даде интервю, в което говори за случващото се към момента в отбора. Той се изказа критично за политиката на клуба да привлича чужденци и призова да се залага на повече родни играчи. Освен това той сподели, че не го притеснява толкова загубата от Ботев Пловдив, колкото играта на "армейците" в тази среща.

"ЦСКА направи много слаб мач срещу Ботев Пловдив. Притеснява ме не толкова загубата, колкото играта на отбора. Проблемът не е в треньорите, а във футболистите. Затова трябва да им се наложат глоби за представянето в Коматево. За мен повечето нямат класата за отбор като ЦСКА. От състава срещу Ботев само един или двама стават за този клуб.

Трябва да ти тупти сърцето за ЦСКА и да имаш морал. За какво се взимат толкова много чужденци, не разбирам. Това е причината и да нямаме добър национален отбор. ЦСКА допусна много грешки. При гола след корнера топката летя 30-40 метра, а играч на съперника беше оставен сам в наказателното поле.

Трябва да се инвестират средства в школите, за да се изграждат качествени играчи. И в базите. Ще е далеч по-евтино от това да даваш пари за чужденци и заплати", обясни Паро пред "Мач Телеграф". Оказва се обаче, че двама от чужденците в ЦСКА далеч не са желани от Стойчо Младенов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички