Валентин Антов: Аз съм в ЦСКА, откакто се помня. Не знам какви са проблемите...


Валентин Антов: Аз съм в ЦСКА, откакто се помня. Не знам какви са проблемите...
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

6933 0

Бившият футболист на ЦСКА и национал на България - Валентин Антов, даде интервю пред "Dsport", в което говори за случващото се в настощия му тим Монца и обясни каква е ситуацията с неговия договор:

"Ситуацията в Монца е много интересна. Ние сме в позиция, в която се борим за първото място и за промоция в Серия А. Имаме голям шанс да го направим. В добра серия сме. Не играя много в момента. Конкуренцията е огромна. Ние сме много добри футболисти. Всеки се бори за мястото си. В момента се разчита повече на други футболисти. В последния месец взех отново участие за малко като резерва. Мисля, че показах нелоши игри. Надявам да ми се дава повече шанс за в бъдеще", заяви 21-годишният бранител и добави:

"Определено е трудно, когато си в чужбина и не играеш. Много е трудно. Аз съм там да играя, да тренирам и да се боря за място. Не си позволявам да мисля негативно и да мисля за лошата част. Давам всичко от себе си, каквото има да става, ще става".

"Аз съм под наем в Монца със задължение за закупуване. След края на сезона официално няма да бъда футболист на ЦСКА", разкри Вальо Антов, а след това отговори на въпрос дали следи случващото се в "червения" клуб и какво липсва на тима, за да се пребори с Лудогорец:

"Истината е, че не знам. Ако имах обяснение, със сигурност щях да го дам. Аз съм в ЦСКА, откакто се помня. Не знам какви са проблемите и какъв начинът, по който могат да излязат от тях. Трябва да са заедно, да са един отбор и да са добър колектив. Не мисля, че всичко е изгубено и им стискам палци. Купата винаги е една добра алтернатива. Ние се представяме силно за нея в последните години. Това би бил един добър шанс при положение, че нещата в първенството не се получат", каза централният защитник, който след това бе запитан дали би се върнал в България някой ден:

"Определено ми минава през главата и бих го направил, но това е много в бъдещето. Сега целите ми са да остана в Европа и да се докажа там. В бъдеще защо не?".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички