Палеж и чупене: Точният брой седалки на Славия, унищожени от фенове на ЦСКА


Палеж и чупене: Точният брой седалки на Славия, унищожени от фенове на ЦСКА
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

9157 0

Лидерът във временното подреждане на българската Първа лига ЦСКА записа пореден важен успех - този път над Славия с 2:0 на стадиона на "белите". "Армейците" получиха солидна подкрепа от трибуните, но привържениците им се откроиха с грозни прояви.

В началото на второто полувреме те изпочупиха много сериозен брой седалки, събраха ги на едно място (извън тези, които паднаха по-надолу, както и извън тези, които бяха хвърлени отвъд оградата) и ги запалиха.

Оказва се, че точният брой изпочупени седалки от запалянковците е 1203 - информират колегите от dsport. Експерт на комисия, която е включвала делегата на мача Александър Радовски, както и представители на двата клуба - те са оценили щетите.

Случилото се бе в сектор "В" на стадион "Александър Шаламанов". По време на срещата администраторът в ЦСКА Стойко Сакалиев трябваше да успокои сектора за гости. Играчите на тима също взеха роля при потушаването на емоциите.

Още в следващия ден започна премахването на счупените седалки и тяхното разчистване. Очаква се солидно наказание от БФС към "червените" заради стореното. То идва точно преди дербито с Левски в следващия кръг. Около мача със Славия и Дюкенс Назон се прояви с 2 грозни прояви - гаври и псува.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички