Илич засипа със суперлативи Левски преди Вечното дерби и отсече: Мъри е най-добрият български треньор


Илич засипа със суперлативи Левски преди Вечното дерби  и отсече: Мъри е най-добрият български треньор
Снимка: БГНЕС

5292 0

Наставникът на ЦСКА Саша Илич говори и пред представителите на медиите след победа №1300 за армейците в елита, дошла след 2:0 над Славия на стадион „Александър Шаламанов“. Сръбският специалист не пожела да коментира случващото се по високите етажи в Левски.

Илич обаче не пропусна да похвали вече бившия треньор на „сините“ Станимир Стоилов. Той отсече, че Мъри е най-добрият български треньор.

Днес за нас беше най-важното да победим, след като отпаднахме за Купата. Изключително тежък мач. През първото нямаше никакъв ритъм. Страшно много прекъсвания – контузии, ВАР, никакъв ритъм. През второто имахме късмета да вкараме два гола и стана по-лесно“, коментира Илич.

Искам моят отбор да играе добре от първата минута, но видяхте, че идвата отбора не можеха да играят. Просто топката не беше в игра. Има проблем с реброто, но не става въпрос за счупване“, продължи той, говорейки и за състоянието на Вион.

Не ми харесва чупенето на седалки. Много обичам подкрепата на нашите фенове, но ако мога да използвам тази трибуна, ще кажа да се въздържат от подобни действия“, каза сърбинът относно случилото се по трибуните на стадиона в „Овча Купел“.

МНОГО СИЛНИ ДУМИ ЗА МЪРИ И ЛЕВСКИ

До края на сезона имаме 10 мача. Всеки е финал за нас. Естествено, че мачът с Левски е по-специален. Станимир Стоилов е може би най-добрият български треньор, не е само мое мнение, всички го казват. Не коментирам това, което става в Левски. Мога да говоря за играта им, играят страхотно. Дано стане дерби“, заяви Илич по адрес на Станимир Стоилов и предстоящото Вечно дерби срещу „сините“.

Всички наши футболисти знаят какъв мач е. Със сигурност по време на тренировките ще обсъдим специални неща преди мача с Левски. Но дотогава има достатъчно време да се подготвим. Надявам се, че ще има добри новини и контузените да се оправят“, завърши Илич. 

А ето какво каза сръбският специалист веднага след историческата победа над Славия.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички