СНИМКА: Полицаи с червено шалче обиколиха мрежите преди Славия - ЦСКА


СНИМКА: Полицаи с червено шалче обиколиха мрежите преди Славия - ЦСКА
Снимка: Lap.bg

6362 0

ЦСКА победи като гост Славия в неделния двубой от 25-ия кръг на Първа лига между двата столични тима. "Армейците" постигнаха успех с 2:0, запазвайки преднината си на върха от 5 точки пред втория Лудогорец.

Възпитаниците на Саша Илич зарадваха няколко хиляди "червени" запалянковци на стадион Александър Шаламанов, които оказаха страхотна подкрепа на своите любимци.

Гореща атмосфера

Срещата не се размина без ексцесии. Гостуващите привърженици вдигнаха хореография в началото на второто полувреме, след което настана хаос със седалките на стадиона. Немалка част от тях бяха счупени, а по-късно и запалени, което наложи действия от пожарния екип. 

Футболът е за всички

Въпреки че феновете на ЦСКА отвориха сериозна работа на полицията и огнеборците, те получиха подкрепа именно от част от тях. Снимка, на която се вижда патрулиращ екип в района на стадиона преди двубоя с опънато червено шалче на таблото, обиколи социалните мрежи, предизвиквайки вълна от позитивни реакции.

Че "армейските" фенове са най-добрите, пред които е играл някога, споделя една от бившите звезди на 31-кратните шампиони.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички