Изненада! Турицов отиде на море с играчи на Лудогорец и ЦСКА 1948


Изненада! Турицов отиде на море с играчи на Лудогорец и ЦСКА 1948
Снимка: facebook / cskasofiaofficial

10664 0

Единият от капитаните на ЦСКА - Иван Турицов, използва кратката си ваканция след края на сезона, за да отскочи до родното Черноморие. Националът отиде на почивка в курорта Св. св. Константин и Елена.

Любопитното е, че футболистът почива в компанията на двама свои колеги, които са и негови приятели. Това са Георги Русев от ЦСКА 1948 и Доминик Янков от Лудогорец. Както е известно, няма да е пресилено, ако се каже, че пропусната дузпа от Турицов срещу ЦСКА 1948 коства титлата на ЦСКА и тя отново бе спечелена от тима на Янков.

Почивката на българските футболисти ще е кратка, защото Русев и Турицов в понеделник трябва да са в Бояна за началото на лагера на националния отбор. На "лъвовете" им предстоят мачове със Сърбия и Литва.

Подготовката на "червените" за следващия сезон пък започва на 22 юни, а на 26-и този месец ЦСКА заминава на лагер в Австрия. А ето как Турицов анализира сезона за ЦСКА и се обърна към феновете.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички