СНИМКА: Голяма фен страница публикува пленено от левскари знаме на ЦСКА


СНИМКА: Голяма фен страница публикува пленено от левскари знаме на ЦСКА
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

12571 0

На 7-ми юни се състоя последното столично дерби за сезона - Левски срещу ЦСКА, на Националния стадион "Васил Левски". Двубоят можеше да има голямо значение за "червените", ако Лудогорец не бе победил Черно море в друг мач от Първата шестица.

Ако "орлите" бяха загубили точки, а ЦСКА бе победил големия съперник, "армейците" щяха да станат шампиони на България след дълга пауза. "Червените" все пак записаха успех срещу "сините", но и Лудогорец победи и триумфира с 12-а титла на България поред.

Въпреки че бяха многобройни по трибуните и подкрепиха своя тим както всеки път, феновете на Левски нямаше от какво да са доволни след края на мача. Тимът на Елин Топузаков не успя да завърши трети и да се класира директно за Лига на конференциите, а ще играе бараж с Арда (Кърджали).

Но някои техни привърженици намериха с какво да се похвалят в часовете около дербито. те са пленили знаме на противникова агитка - на "Red Brothers Pernik" и се похвалиха с това, като публикуваха снимка на обърнатия съперников флаг.

Публикацията стигна до една от големите фенски страници в социалните мрежи - чешката "Hooligans.cz Official", която има над 65 000 последователи в Туитър и 99 000 във Facebook. А ето защо синът на Тодор Батков обиди фенове на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички