От любимец и герой до провокатор: Най-големият гол на Делев за ЦСКА (ВИДЕО)


От любимец и герой до провокатор: Най-големият гол на Делев за ЦСКА (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

6079 0

ЦСКА загуби от Лудогорец в последния си мач за календарната 2023 година. "Армейците" допуснаха попадение в добавеното време от сблъсъка и поражението дойде с минималното 0:1. Стадионът бе препълнен, а феновете бяха много емоционални и поради факта, че се сбогуваха с "Българска армия".

Успехът за разградчани пък бе донесен от бивш футболист на "червените". Става въпрос за Спас Делев, който се превърна в един от многото играчи, които в дадени моменти от кариерата си са били част както от ЦСКА, така и от Лудогорец.

Когато Спас Делев радваше ЦСКА

След гола обаче той изрази бурно радостта си пред Сектор Г, което провокира ексцесии. При тях дори пострада треньорът на вратарите на "орлите" Здравко Здравков, но след срещата Георги Дерменджиев успокои, че всичко с него е наред.

Недоволството срещу Делев от страна на феновете на ЦСКА бе огромно, а грозните обиди заваляха една след друга. След мача той обясни, че е бил псуван от човек зад вратата на "червените" през целия мач и е изразил бурно емоциите си.

А не бе никак далеч времето, в което радваше феновете на ЦСКА със сърцатата си игра. Той дори изкара два престоя в клуба. А вероятно най-емблематичният момент за него с "червената" фланелка бе онзи плонж и гол с глава, който вкара на Динамо Москва. Можете да си го припомните чрез кадрите по-долу в материала.

Вижте и близки кадри от скандала на ЦСКА - Лудогорец: Провокацията от Делев към феновете и последвалата реакция - копие, лопата и още (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички