От Клуж нападнаха ЦСКА: Под опасност сме, нямаше никаква дистанция на трибуните


От Клуж нападнаха ЦСКА: Под опасност сме, нямаше никаква дистанция на трибуните
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2025 0

От румънския ЧФР Клуж не останаха доволни от организацията на двубоя си срещу българския ЦСКА от груповата фаза на Лига Европа (загубен от "армейците" с 0:2). Шефът на скаутите в Клуж Мариус Билашко сподели, че румънците се чувстват застрашени, защото е нямало никаква дистанция на трибуните между зрителите.

"Всички го видяха. Не се спазваше никаква дистанция, а ние трябваше да минаваме през публиката. В понеделник или вторник ще си направим нови тестове. Ясно е, че всички искаме привържениците на трибуните, но най-важно е здравето. Трябва да бъдем много внимателни и търпеливи, докато нещата не се нормализират" - споделя той.

Румънското издание Gazeta Sporturilor също отбелязва неспазването на мерките: "Феновете започнаха да се събират на трибуните повече от час преди началото на мача. Те не се съобразиха със специално маркираните места, които трябваше да останат свободни за спазването на социална дистанция. Не всички носеха предпазни маски, а правилно поставените от тях бяха голяма рядкост".

Оказва се, че трима футболисти на ЦСКА са били наблюдавани от чуждестранни мениджъри в мача срещу Клуж.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Бокс

Ревю на Fite.tv - мачовете на братя Пулеви, много бой, забавление и отлична цена

Съвсем скоро ще видим завръщането на Кубрат и Тервел Пулеви на ринга. Двамата се изправят съответно срещу Джери...

Реклама
Най-четени новини

виж всички