От ЦСКА посочиха защо не си платили наема към държавата за "Българска армия"


От ЦСКА посочиха защо не си платили наема към държавата за "Българска армия"
Снимка: cska.bg

2311 0

След срещата между представители на ЦСКА и спортния министър Радостин Василев, съсобственикът на "червените" Юлиян Инджов говори пред медиите. Той обясни и защо клубът не си е плащал наема към държавата за ползването на стадион "Българска армия" и тренировъчния комплекс в Панчарево.

"Не сме си платили наема, защото държавата трябваше да предложи обект, който е със строителни книжа. "Българска армия" обаче няма такива. Там се позволява само да боядисаме. Това не е добре за нито един частен инвеститор. Тази работна група трябва да получи документите, след което да докладва на министъра, да отиде в Министерски съвет и там да се вземат решения. Този проблем е отпреди 2015 година. Има решения, но те трябва да се напишат и да се подадат в съответния ред до кабинета".

"Грешно е да се говори за наем. Парите, които ние давахме на "Сердика спортни имоти", трябваше да се връщат под формата на инвестиции в "Българска армия" и Панчарево. Двата обекта обаче нямат строителни книжа. За пореден път сме на среща с министъра, надявам се, че този път ще доведе до определени резултати" - призна Инджов.

След срещата стана ясно и защо към момента нов стадион за ЦСКА е "невъзможна мисия".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички