3 месеца след делото във ФИФА: ЦСКА още не се е издължил на Акрапович


3 месеца след делото във ФИФА: ЦСКА още не се е издължил на Акрапович
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2140 0

Бившият треньор на ЦСКА Бруно Акрапович продължава да си чака парите от клуба. Босненецът има да получава около 100 000 евро от "червените" заради прекратения си контракт. Акрапович се задържа на "Българска армия" едва няколко месеца и след раздялата с клуба се доовори да получи дължимите му заплати до края на контракта.

Това обаче не се е случило все още, пише "България Днес". Треньорът се е принудил да си наеме адвокат и да се обърне към ФИФА. Тъй като е в правото си, босненецът ще получи парите си, но не е ясно кога. Според изданието бившият наставник на Локомотив (Пловдив) е разочарован от некоректното отношение на ръководството на ЦСКА.

Доскоро "червените", които не са оповестили да имат някакви сериозни финансови проблеми, не са се били издължили и към друг от бившите си треньори - Любослав Пенев. Той бе заменен от Стойчо Младенов в началото на сезона след мача за Суперкупата срещу Лудогорец, загубен с 0:4. Ето кога Акрапович оповести, че е завел дело срещу столичния гранд и какви бяха думите му за ситуацията.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички