Лекарят на Лудогорец Валентин Великов: Бомбичката беше нарочно хвърлена


Лекарят на Лудогорец Валентин Великов: Бомбичката беше нарочно хвърлена
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2550 0

Лекарят на Лудогорец Валентин Великов, който беше ранен от бомбичка, хвърлена от феновете по време на гостуването на ЦСКА. Според доктора пиротехниката е била хвърлена нарочно с цел поражения за здравето на хората на скамейката.

"Здравословното ми състояние е добро. Подобрявам се. Получих разкъсно-контузна рана в областта на задното бедро. Бомбичката гръмна точно до крака ми и в следствие от енергията ѝ получих изгаряне в задната част на бедрото. Раните ще заздравеят, болката ще отшуми. Лошото е, че за мен бомбата не беше случайна. Тя беше умишлено хвърлена под пейката с цел нараняване. На Балканите обичаме пиротехниката, но тук не говорим за случайна бомба. Тя беше втора и беше с цел нараняване. Това е най-лошото. Това трябва да променяме", каза той.

"За мен агресията е събудена на много по-друго ниво. Не може треньори и футболни деятели да излизат пред камери и да говорят за войни, за битки, за врагове, Левски са виновни, Лудогорец са виновни, Футболния съюз е виновен, Светият синод... Не може да будим тази агресия у феновете. Нека ги върнем на стадионите, но с показаното на терена, с играта, която представяме".

Ето и каква е позицията на Лудогорец след бомбите на "Българска армия".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички