Младенов посочи приключи ли Кери с ЦСКА и ще бъде ли продаден Кайседо


Младенов посочи приключи ли Кери с ЦСКА и ще бъде ли продаден Кайседо
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

2979 0

Полузащитникът Греъм Кери все пак ще се върне в ЦСКА, а не е "приключил с клуба", каквато информация се появи. Това потвърди треньорът на "червените" Стойчо Младенов. Той сподели, че при много добра оферта клубът може да се раздели и с голмайстора си Жорди Кайседо.

Както е известно, Кери е притеснен и разконцентриран в последно време заради здравословни проблеми на съпругата му. В началото на месеца той дори напусна България и се върна в родината си, за да е по-близо до нея.

"Той има договор, който трябва да си изпълни. Ще се разговаря с него през това време, но получаваме добри новини за семейството му. Надявам се той да се присъедини към ЦСКА по време на подготовката и да е в добро настроение", заяви Младенов пред "Нова".

"Кайседо е голмайсторът ни и разчитам изключително много на него. Ако дойде някакво извънземно предложение за него, което устройва ЦСКА, защо да не се разделим с него? На този етап обаче няма такъв вариант и той остава. Ще разчитам на двамата през пролетта", поясни треньорът. Ето за кой клуб се появи информация, че ще наддава за Кайседо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички