Определиха дата за отложения сблъсък между ЦСКА и Левски


Определиха дата за отложения сблъсък между ЦСКА и Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

1865 0

Отложеният заради големия брой заразени с коронавирус на "Герена" сблъсък между Левски и ЦСКА ще се проведе на 18 декември. Това решиха от БФС, след като днес стана ясно, че Първа лига няма да спира след затягането на мерките в страната заради пандемията. Мачът ще започне в 18,00 часа. Той ще бъде без публика, след като Министерски съвет реши тази мярка в провеждането на спортните събития у нас да остане в сила.

От футболната ни централа са решили всички отложени мачове да се изиграят до края на 2020 година. Това ще доведе до сгъстен цикъл за част от отборите ни, като сред най-засегнатите ще е Берое. "Заралии" имат да проведат 3 отложени мача. Единственият отложен мач от програмата, който ще се изиграе през 2021 година, е срещата между Лудогорец и Спортист (Своге) за Купата на България. 

Имаше вариант отложеното софийско дерби да се проведе през пролетта на 2021 година,преди началото на пролетния полусезон. По програма той започва на 12-15 февруари. За тогава са насрочени мачовете от 17-ия кръг на Първа лига. А кога горе-долу можем да очакваме отварянето на стадионите у нас вижте в този материал. 

 

Мачът ще започне в 18,00 часа. Той ще бъде без публика, след като Министерски съвет реши тази мярка в провеждането на спортните събития у нас да остане в сила.
От футболната ни централа са решили всички отложени мачове да се изиграят до края на 2020 година. Това ще доведе до сгъстен цикъл за част от отборите ни, като сред най-засегнатите ще е Берое. "Заралии" имат да проведат 3 отложени мача.
Единственият отложен мач от програмата, който ще се изиграе през 2021 година, е срещата между Лудогорец и Спортист (Своге) за Купата на България. Мачът ще започне в 18,00 часа. Той ще бъде без публика, след като Министерски съвет реши тази мярка в провеждането на спортните събития у нас да остане в сила

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички