Алън Пардю участва в един от големите сексскандали в Англия: Използвал съдебна заповед, за да го потули


Алън Пардю участва в един от големите сексскандали в Англия: Използвал съдебна заповед, за да го потули
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2462 0

Назначаването на Алън Пардю като технически директор на ЦСКА породи одобрителни кoментари сред "червените" привърженици и изуми някои от чуждестранните престижни медии, че специалист от подобен ранг и с подобен опит започва работа в България.

59-годишният англичанин е достатъчно разпознаваемо име на Острова, където дълги години е във футболните среди като футболист и като мениджър. Оказва се, че той дори е замесен в един от големите сексскандали в страната, като изданията разкриват, че е опитал умело да прикрие случая (и успешно, но донякъде).

Всъщност, Пардю прибегнал до съдебно разпореждане, за да е уверен, че историята му няма да се разпространи по медиите на Острова и че случаят му ще остане "инкогнито". Разбира се, била замесена жена, въпреки че Алън вече бил със съпругата си Тина от няколко години.

Английският мениджър тогава поискал снимки от жена, на които тя да е с токчета, високи чорапи и да е без бельо, като доводът му пред нея бил, че я иска като награда за това, че неговият отбор е спечелил двубои като гост в Англия.

В света на спорта са известни толкова по-скандални сексскандали, че този не изглежда толкова внушителен. Не и без да се отбележи, че съпругата на Пардю е била изключително стресирана в онзи момент, близо до депресия, като дори заплашвала, че иска да се самоубие. Вероятно и това е причината Алън да положи толкова усилия историята да не се разпространи.

На Острова дори посочват, че англичанинът е използвал и друг път съдебни заповеди, за да покрива свои деяния. Като такива се посочват две афери - една с младо момиче от Ливърпул, което е певица, и друга със съпругата на негов бивш футболист.

Без значение случващото се в личния му живот, Пардю остава треньор с впечатляваща визитка и безспорно едно от най-големите имена, идвало в родния футбол. В Англия дори се появи информация, че Алън Пардю е отказал на клуб от Висшата лига, за да отиде в ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички