Джером Синклер: Не е голяма разликата с Йънг Бойс, можем да спечелим


Джером Синклер: Не е голяма разликата с Йънг Бойс, можем да спечелим
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1487 0

Една от звездите на ЦСКА Джером Синклер говори преди двубоя на "червените" срещу Йънг Бойс от груповата фаза на Лига Европа. Англичанинът вярва, че разликата в класите между двата тима не е голяма и че "армейците" могат да победят.

"Имах предложения и от други клубове, но не мислех изобщо за трансфер. Когато обаче от ЦСКА се свързаха с мен, ми се стори много добра възможност - голям отбор, добро първенство, очаква се от нас да печелим всички мачове, играем в Лига Европа. Говорих с познати - Диего Фабрини, Вив Соломон, Кристиано Джарета. Джарета беше и първият човек, който ми се обади с предложението. Всички ми казаха много хубави неща за проекта, за невероятните фенове и за това къде искат ЦСКА да бъде.

Ако влезем в мача организирани, играем, както можем, и държим инициативата, можем да спечелим. Имахме шансове и предния път, не беше сякаш голяма разлика между двата отбора, просто наши грешки им позволиха да вкарат много елементарни голове.

От самото начало Акрапович беше много ясен какво иска от нас, какъв футбол иска да играем и какъв характер иска да показваме. Държи много и на дисциплина. Прилага идеите си постепенно, не иска да връхлита и да променя всичко рязко, защото знае, че това не е начинът. Бавно, но сигурно вървим към прогрес, така че съм доста развълнуван за остатъка от сезона" - сподели Синклер.

А още с втория си мач начело на ЦСКА Акрапович ще запише рекорд за БГ футбола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички