ЦСКА - Левски ще е преди Коледа или напролет?


ЦСКА - Левски ще е преди Коледа или напролет?
Снимка: БГНЕС

1102 0

Отложеният официално мач между Левски и ЦСКА ще се изиграе или на 18 декември, или през пролетта. Това твърди вестник "Тема спорт". Вчера Медицинската комисия даде становището си мач да няма заради високия брой заразени с коронавирус при "сините". Малко преди 13,00 часа вчера СТК официализира решението. Предстои БФС да насрочи нова дата за двубоя.

Очаква се мачът да се проведе в дните между 17 и 19 декември, по-конкретно на 18-и. Тези дати са оставени резервни в календара на БФС. До 18-и графикът на "червените" е изцяло запълнен. От 26 ноември за тях започва тежка футболна серия. Тогава тимът на Бруно Акрапович приема Йънг Бойс в мач от Лига Европа. До 14 декември те трябва да изиграят още 5 мача в Първа лига и евротурнира. Общо за 19 дни те ще имат 6 мача. За "сините" пък проблем ще е, че няма да са играли официален мач повече от месец. За последно те се изправиха срещу Лудогорец на 1 ноември.

Ако все пак дербито не се състои на споменатите дати през декември, то ще се проведе през пролетта, преди началото на пролетния полусезон. По програма той започва на 12-15 февруари. За тогава са насрочени мачовете от 17-ия кръг на Първа лига. А ето кои са 11-те играчи на Левски, които са с коронавирус. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички