Окончателно: За втори път отложиха втората контрола на ЦСКА в Турция


Окончателно: За втори път отложиха втората контрола на ЦСКА в Турция
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2103 0

ЦСКА отново няма да играе срещу австрийския Хартберг, след като втората контрола на "червените" на турска земя бе отложена за втори път.

Мачът първоначално трябваше да се проведе вчера, но бе отложен заради силен снеговалеж. Той бе насрочен за 9:30 часа българско време тази сутрин, но няма да се проведе заради заснежения терен.

Двата тима загряваха на игрището, но двубой няма да има, след като собственикът на терените бе категоричен, че условията не позволяват провеждането на футболна среща. Най-основно те не искат да бъде рискувано здравето на футболистите.

Все още не е ясно дали ЦСКА ще играе изобщо с австрийците. От клуба търсят съперник за мач преди двубоя с Динамо Москва в петък. В първата си контрола "червените" завършиха наравно 1:1 с полския Стал Миелец.

И двата клуба не са останали доволни от развоя на събитията. От ЦСКА са напуснали бесни спортния комплекс, а австрийците дори са поискали обяснение от организаторите за решението им. Ето как от ЦСКА обясниха ситуацията след първото отлагане. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички