Обилен снеговалеж поставя контролите на ЦСКА, Славия и Берое под въпрос


Обилен снеговалеж поставя контролите на ЦСКА, Славия и Берое под въпрос
Снимка: АПИ

1305 0

Лошото време в Турция постави под въпрос приятелските мачове на българските отбори в курорта Белек. Снеговалежът в тази част на страната се случва много рядко, поради което непредвидените обстоятелтва могат да повлияят на плановете на Левски, ЦСКА, Лудогорец, Хебър, Славия и Арда, които се подготвят.

Поради тази причина разградчани вече смениха сутрешното си занимание от 10:00 ч. за 17:00 ч. местно време, докато терените бъдат почистени и подготвени за използване. Левски има почивен ден, но няма да може да ползва терена за тренировка на контузените.

Под въпрос остава приятелският мач на ЦСКА с австрийския Хартбрег, както и срещата на Славия с чешкия Теплице. Берое трябва да излезе по план срещу руския Оренбург.

През това време отборът на Марица Пловдив се оказа блокиран на път за Истанбул поради обилните снеговалежи. Така отборът трябваше да пренощува в автобуса си, макар че още вчера трябваше да пристигне в курорта Лара.

Вижте и как нов в ЦСКА беше сравнен с Роналдиньо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички