Окончателно: Отложиха контролата на ЦСКА в Белек


Окончателно: Отложиха контролата на ЦСКА в Белек
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1199 0

Мачът между ЦСКА и австрийския Хартберг, който трябваше да се играе днес, беше отложен, съобщиха от щаба на клуба. Срещата трябваше да започне в 14:00 ч. българаско време, но датата и часът бяха променени заради снеговалежите в Белек.

Съобщава се, че всички приятелски мачове от програмата в турския курорт няма да се състоят поради тази причина. Така приятелският мач на "армейците" ще се състои утре от 11:00 ч. Смяташе се, че все пак двубоят ще протече, но в крайна сметка е взето решение да не се рискува здравето на играчите.

В първата си контрола ЦСКА и полският Стал Миелац завършиха наравно 1:1. Калоян Кръстев вкара първия си гол за клуба след асистенция на намиращия се на проби Мохамед Осман.

Очаква се Стойчо Младенов да използва възможно най-широка ротация и да даде шанс на футболистите за по едно полувреме. Греъм Кери и Йоан Баи са изостанали с подготовката и може да пропуснат мача.

Коя телевизия ще излъчи контролата може да видите в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички