Окончателно: Алън Пардю ще води ЦСКА срещу Левски


Окончателно: Алън Пардю ще води ЦСКА срещу Левски
Снимка: Getty Images

2404 0

От ЦСКА оповестиха, че Алън Пардю ще води "армейците" в дербито срещу Левски в неделя. Досега липсваше официално потвърждение от клуба, че именно британецът наследява Стойчо Младенов на "Българска армия", въпреки че това бе потвърдено дори на Острова.

От ЦСКА подчертаха, че опитният бивш мениджър във Висшата лига е пожелал да помогне на отбора в трудния момент. Те порицаха, макар и меко, решението на Младенов да обяви публично причините за своята оставка и да вдигне шум, който може да повлияе на "червените" във важния мач с Левски в неделя. 

Ето и цялото съобщение от клубния сайт на "червените":

Армейци,

Алън Пардю ще изведе ЦСКА като наставник в дербито с “Левски” в неделя. В създалата се непредвидена ситуация и малкото време за реакция, английският специалист пожела в този труден и отговорен момент да помогне със своя опит в следващите 2 мача на тима. След срещите със „сините“ и реванша със “Славия” за Купата на България, ръководството на клуба и Алън Пардю ще обсъдят детайлно моментното положение, перспективите и цялостното бъдеще пред отбора с цел да се предприемат нужните мерки и клубът да продължи развитието си в най-правилната посока.

ЦСКА благодари на Стойчо Младенов и екипа му за свършената работа досега и им пожелаваме успехи в бъдещите футболни предизвикателства.

Разбираме правото му да изкаже своята позиция, но като клуб смятаме, че тези събития излишно се предизвикаха и случиха в най-неподходящия момент. Не сме съгласни, че подаването на оставка и поставянето на ултимативни условия преди изключително важните мачове за постигането на част от целите ни през сезона, са най-правилното и градивно решение.

Смятаме, че всичко трябваше и неминуемо щеше да стане по по-диалогичен начин между страните, след края на сезона, анализирайки постигнатото като резултати и прогреса на тима. И именно тогава всичко да се реши с компромис и консенсус - заедно и в името на ЦСКА.

Искрено се надяваме създалите се извънредни обстоятелства да не окажат негативно влияние на отбора. Също и футболистите да съумеят да покажат най-доброто от себе си до края на сезона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички