Официално: Бившият треньор в ЦСКА Владимир Манчев пое Хебър, Фулвио Пеа отива в ръководството


Официално: Бившият треньор в ЦСКА Владимир Манчев пое Хебър, Фулвио Пеа отива в ръководството
Снимка: Ilian Telkedzhiev LAP.bg

460 0

Хебър официализира новия си треньор в лицето на Владимир Манчев. Бившият футболист и помощник-треньор на ЦСКА заема поста при пазарджиклии от досегашния наставник Фулвио Пеа, който от своя страна започва работа като спортно-технически директор в отбора.

Ето какво съобщиха "зелените" в социалните мрежи:

"Фулвио Пеа ще бъде спортно-технически директор на Хебър! Неговото място в ролята на старши-треньор ще заеме Владимир Манчев, който до момента изпълняваше функции на първи асистент на италианския специалист.

Оттук насетне Фулвио Пеа ще осъществява цялата спортно-техническа власт, касаеща школата на Хебър, мъжкия представителен тим и дублиращата формация, а промяната цели подобряване на организационното състояние на клуба. Фулвио Пеа вече е бил в ролята на спортен и технически директор по време на работата си в италианските Лукезе (2005 г.) и Ливорно (2018 г.). Подобни функции той е осъществявал в китайския Дзянсу Сунин (2021 г.), както и в ЦСКА по време на престоя на Луиджи Симони (2001 г.).

В щаба на новия старши-треньор на Хебър, Владимир Манчев, като асистенти влизат Кирил Божков и Спас Гигов, а треньор на вратарите остава Васил Василев".

*По-рано днес се бе появила информация, че бивш треньор на Левски може да застане начело на Хебър (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Кратки истории

Жените на Шави: Майка му го задържа 18 г. в Барса, съперничи за съпругата си на съотборник

Миналата вечер треньорът на Барселона Шави изуми футболния свят с убедителната победа над не кой да е, а над...

Реклама
Най-четени новини

виж всички