Oбединение: Фенове на Спартак, Черно море и ЦСКА излязоха на протест срещу БФС (ВИДЕО)


Oбединение: Фенове на Спартак, Черно море и ЦСКА излязоха на протест срещу БФС (ВИДЕО)
Снимка: Sportlive.bg/Емил Георгиев

3683 0

Емоциите от националния протест срещу БФС, който се проведе пред централата в Бояна, временно утихнаха. През изминалия четвъртък, фенове и представители на различни отбори от страната излязоха заедно на протест срещу настоящото управление на българския футбол. Примера последваха множество градове, сред които Пловдив, Русе, Бургас и други.

Днес, част от улиците на морската ни столица Варна бяха затворени поради нов протест. Фенове на местните Спартак Варна, Черно море, както и такива на ЦСКА, излязоха заедно на мирно шествие. Запалянковците се събраха пред общинската сграда, след което продължиха и блокираха един от главните булеварди в града. 

Участие взеха и представители на част от изключените от българския футбол клубове. Шествието се насочи към Зоналния съвет на БФС в града, който бе огласен от викове срещу Борислав Михайлов и призиви за оставка. 

Пред репортерите, участници от протеста заявиха, че са готови да пропътуват разстоянието до София, за да покажат подкрепата си към Димитър Бербатов и екипа му. 

Варна неведнъж е ставала свидетел на вражди и ексцесии между агитките на трите отбора, което прави събитието историческо. По-рано през през седмицата се случи нещо също толкова уникално - феновете на Ботев и Локомотив излязоха заедно в Пловдив на протест срещу управлението на Българския футболен съюз.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички