Михайлов за протеста пред БФС: Не ми е на нивото да коментирам


Михайлов за протеста пред БФС: Не ми е на нивото да коментирам
Снимка: Фейсбук/Борислав Михайлов

1905 0

Президентът на БФС Борислав Михайлов осъди протестите срещу него и екипа му отпреди няколко дни и обобщи лагера на националите в Катар. На Летище София той обезцени случилото се на 31 март.

"Това ли е най-важното? Подобни неща са за рубриката на Евронюз - “No comment”. Не ми е на нивото да коментирам. Който използва деца по този начин, той носи тази отговорност. Какво да протестират? Хората, които го организират, те трябва да носят отговорност и има органи в тази държава, които трябва да вземат мерки за тях. Винаги може да има протести, когато са организирани от определена група хора", отбеляза Михайлов.

"Имаше индивидуални грешки, можехме да завършим и двата мача наравно, дори с Хърватия да спечелим, както се развиваше срещата. Първият мач доста слабо играхме. Вторият се постараха момчетата, така че лично аз съм доволен, защото това е на хубаво място, 10-дневен лагер на хубави стадиони, хубави условия. Надявам се треньорите да са си взели поуките", каза той по тема лагера на националния отбор. Междувременно тече разследване на вандалските прояви пред БФС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички