Новият нападател на ЦСКА Джорди Кайседо тренира извънредно, за да влезе във форма


Новият нападател на ЦСКА Джорди Кайседо тренира извънредно, за да влезе във форма
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

2030 0

Новият нападател на български гранд ЦСКА - Джорди Кайседо, започна по добър начин кариерата си на "Българска армия", като се разписа още в първия мач (приятелска среща срещу Локомотив София), в който записа 20-ина минути игра.

Атакуващият футболист явно е мотивиран да се докаже, тъй като ще тренира извънредно в понеделник, 8 януари, когато повечето играчи на "армейците" ще почиват. Към него все пак ще се присъединят тези, които не записаха много игрови минути в последните две контроли - с Ботев Враца и Локомотив София, информира "Тема спорт".

Кайседо до последно бе в родината си Еквадор и със сигурност не се намира в оптиманата си форма. Сезонът обаче се подновява след по-малко от седмица, така че няма много време, за да стигне най-високото си ниво. Иначе днес, 7 февруари, никой няма да почива от "червените". По време на зимната подготовка традиционно отборът имаше свободен ден след контролен мач, но от треньорския щаб този път са преценили да възстановяват играчите, които взеха участие в проверката с Локомотив (София), а останалите ще проведат по-интензивно занимание.

A кой е големият печеливш след подготовката на ЦСКА?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички