Димитър Евтимов изрази готовност да е титуляр и каза какво трябва на ЦСКА, за да е шампион


Димитър Евтимов изрази готовност да е титуляр и каза какво трябва на ЦСКА, за да е шампион
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

4510 0

Вратарят на ЦСКА Димитър Евтимов говори след победата на своя отбор с 3:1 над Локомотив София в последен приятелски мач преди подновяването на шампионата. Стражът изрази готовност за титулярното място, което за последно принадлежеше на Густаво Бусато, като освен това посочи какво е нужно на ЦСКА, за да е шампион.

"Първото полувреме започнахме колебливо, не разигравахме така, както искахме и както го правехме в предните мачове. През второто полувреме свалихме топката, играхме с по 1-2 докосвания и вкарахме няколко попадения.

Винаги има върху какво да се работи. Във всички контроли, в които играхме, се представихме добре, обиграхме се и добре. Тепърва ще се обиграват и новите момчета. Но с времето и другите момчета ще се обиграят, като колектив сме много добре.

Винаги готов съм за вратарската позиция, чакам своя шанс. Ако треньорът ми даде тази възможност, ще се представя по най-добрия начин, както го правя досега, поне така мисля. Няма как да говорим за подценяване срещу Славия, всеки може да бие всеки, на "Овча Купел" винаги е трудно.

Важното е да не изпускаме точки срещу отбори, които не са в топ 6. Моите уважения към тях, но трябваше да печелим тези мачове. Ако направим това сега, да спечелим мачовете, които се очаква да печелим, и се представим добре в останалите, можем да спечелим титлата" - сподели той преди "Диема спорт".

А за кои двама играчи на ЦСКА Аталанта е давал 3,5 милиона евро?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички