Големият печеливш в ЦСКА: От неизползвана резерва до заявка за титуляр - Адалберто Пеняранда


Големият печеливш в ЦСКА: От неизползвана резерва до заявка за титуляр - Адалберто Пеняранда
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

2064 0

В ЦСКА приключиха с приятелските срещи, както и с подготовката за подновяването на сезона у нас. Само след по-малко от седмица (в събота, 13 януари) "армейците" гостуват на Славия в "Овча Купел" в столично дерби.

"Червените" се разделиха с някои играчи и привлякоха други. Кой обаче е големият печеливш след подготовката и контролите? Това изглежда е Адалберто Пеняранда, който дава много сериозна заявка за титуляр с представянето си в последните приятелски срещи. Венецуелецът почти никога не е бил титуляр за ЦСКА, като това се затвърди още повече и с пристигането на Бруно Акрапович начео. Нещо повече, често Пеняранда дори не се появяваше и като резерва или го правеше в последните секунди от срещите.

Той обаче грабна своята възможност, след като Юнус Санкаре бе продаден, а халфовата линия допълнително се поосвободи с травмите на Амос Юга и Жеферсон (първият със сигурност няма да е на линия за мача със Славия поради контузия).

По всичко изглежда, че Пеняранда ще получи шанс да стартира сред 11-те в столичното дерби, а от представянето му там, вече в официална среща, много зависи как ще се процедира с него занапред и дали няма да се превърна в ключова част от "армейците".

А Димитър Евтимов директно изрази готовност да стане титуляр в ЦСКА и посочи какво е нужно на тима, за да е шампион.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички