ЦСКА би и Локомотив София, Джорди Кайседо игра 20 минути и вкара


ЦСКА би и Локомотив София, Джорди Кайседо игра 20 минути и вкара
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

2495 0

Борещият се за титлата в Първа лига ЦСКА записа победа в последния си двубой преди подновяването на шампионата. "Армейците" победиха с 3:1 лидера във второто ниво на български футбол - Локомотив (София).

За "червените" неофициален дебют записа най-новото попълнение на тима - нападателят Джорди Кайседо. Той смени Али Соу в 72-рата минута, като дори успя и да вкара първия си гол за ЦСКА, след като засече с глава центриране на Тибо Вион в последните минути.

Резултатът бе открит още преди 10-ата минута, когато Адалберто Пеняранда финтира противников играч в наказателното поле и бе препънат, като по този начин си спечели дузпа. Венецуелецът сам се нае с изпълнението и не сбърка.

В 65-ата минута Бисмарк добре задържа топката и напредна, след което подаде към Тиаго, който от границата на наказателното поле директно стреля от движение и не остави шансове на стража, за да удвои аванса на своя отбор.

В 84-ата минута Бабалиев се разписа отблизо, след като негов съотборник се пребори на аутлинията с Иван Турицов и му я връчи. Само минутка по-късно обаче Вион проби отлично отдясно и центрира към най-новото попълнение на тима Джорди Кайседо, който с глава вкара и първия си гол за "армейците", макар и в неофициален мач.

След седмица ЦСКА гостува на Славия (събота - 13 февруари), с което подновява шампионатните си двубои.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички