Бруно Акрапович разкри дали иска Бисмарк да остане и какво мисли за Кайседо


Бруно Акрапович разкри дали иска Бисмарк да остане и какво мисли за Кайседо
Снимка: LAP.bg/Vladimir Stoyanov

1202 0

Старши треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович говори след победата за своя тим над Локомотив София с 3:1 в последен приятелски мач преди подновяването на шампионата. Босненецът призна, че е останал доволен от проведената подготовка, като говори за най-новото попълнение Джорди Кайседо, както и за каращия проби Бисмарк Чарлс.

"Когато биеш, винаги си по-доволен. Обаче имаше някои неща, които трябва да оправим. Вероятно идва и от липсата на играчи, които не можехме да използваме. Това са малките неща, които обаче се превръщат в големи. 

Не ми харесва, когато поведем с 1:0, да сме доволни, искам повече. Локомотив има силен отбор, неудобни са. Общата оценка за работата ни е добра, имаме силна игра, има неща, които искам да виждам. Ставаме по-добри, по-организирани. През миналата година всичко бе набързо, когато се включих в отбора.

Сега имахме повече време да си поговорим, да се запознаем, да знаят играчите какво искам и да го правят. Доволен съм от подготовката, готови сме за старта на сезона. Трябва да си свършим нашите неща, а противникът да направи Х и да сме тук. Трябва концентрация, желание, мотивация - всичко това го имаме.

Кайседо е много здрав играч, много е трудно да му се вземе. Има хубава скорост, не прави нещат по-сложни, търси директният път. Трудно за него е и часовата зона. Той има хъс, голямо желание, презентира се на терена като лидер, това ми хареса.

Взел съм решение за Бисмарк Чарлс, искам да остане при нас. Говорих с Дани Ганчев. Ще се опитаме да го привлечем, ако можем.

Няма как да подценим Славия. Трябва да излезем концентрирани и да свършим работата си. Ще вложим всички сили" - сподели той пред "Диема спорт". A за кои двама играчи на ЦСКА Аталанта е давал 3,5 милиона евро?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички