"Ние спряхме Наско Сираков да не дойде на "Армията", започваме по действията към отстраняването на Ганчеви"


"Ние спряхме Наско Сираков да не дойде на "Армията", започваме по действията към отстраняването на Ганчеви"
Снимка: Offenders, Фейсбук

25752 0

Един от лидерите сред организираните фенове на ЦСКА и член на фракцията Offenders сподели подробно какво смятат да правят от групата му срещу ръководството на Ганчеви. 

В подкаст той и други запалянковци от "Армията" публично заявиха недоволството си от настоящето управление на ЦСКА и обявиха, че предстоят действия. Чрез тях ще се опитат да накарат Ганчеви да дадат акциите си, с които управляват през последните 8 годни клуба.

Позицията на Offenders

"От коментарите ще се насочим накъде отиват нещата и тогава ще вземем мерки. Всъщност за моята група мога да кажа, че започнахме да го оправим още от мача в Стара Загора, мака че не беше много отразено. 

Оттук нататък ще се отразяват "леките действия" към промяната (отстраняването на семейство Ганчеви). Конкретно нашата група (Offenders - б.а.) ще опита да разбере на какво мнение са останалите фенове от другите сектори и всички в "червената" общност.

През тези години си мълчахме доста време заради картбланша и вярата, че нещо ще се получи. Всеки път, когато сме изказвали недоволство не е било срещу семейство Ганчеви, а например срещу ръководството. Напук - този път може да се промени нещо, като кажем, че искаме семейство Ганчеви да напусне. 

Преди години Гришата искаше да доведе Наско Сираков на "Армията", но заради нас не се получи", коментира представител на една от най-мощните групировки в "Сектор Г".

Вижте какво се случва с планираната реконструкция на стадион "Българска Армия", според адвоката на ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички