Емануел Шакич пред дебют за ЦСКА срещу ЦСКА 1948, Майкъл Естрада отново ще бъде титуляр?


Емануел Шакич пред дебют за ЦСКА срещу ЦСКА 1948, Майкъл Естрада отново ще бъде титуляр?
Снимка: Lap.bg

2892 0

В идната неделя (17-и септември) ЦСКА е домакин на ЦСКА 1948 в най-интересния сблъсък от деветия кръг на Първа лига, който ще стартира в 20:15 часа на стадион "Българска армия".

"Тема Спорт" информира, че Нестор Ел Маестро възнамерява да пусне като титуляр Майкъл Естрада във втори пореден официален двубой на "червените", след като 27-годишният еквадорец изигра 84 минути при визитата на Берое в Стара Загора, спечелена с 3:0.

Допълва се още, че Данило Асприля също ще вземе участие в мача, но старши треньорът ще преценява до последно дали да го пусне от първата минута или да му даде шанс като резерва в хода на срещата. 

И двете гореспоменати имена играха в контролата с Литекс по време на паузата за националните отбори, в която ЦСКА победи с 5:1. Тогава и двамата вкараха голове - Естрада един, а Асприля два. 

Изданието пише и че почти сигурно срещу ЦСКА 1948 дебют за "армейците" ще направи най-новото им попълнение - Емануел Шакич!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Адвокатът на ЦСКА обясни: Жалбите срещу строежа на стадион "Българска армия" идват от само едно физическо лице!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички