Полемики сред феновете на ЦСКА след реплика "Те възпитават тази общност да не бъде критична" (ВИДЕО)


Полемики сред феновете на ЦСКА след реплика "Те възпитават тази общност да не бъде критична" (ВИДЕО)
Снимка: facebook / CSKAOffenders

5649 0

Във вчерашната сряда организираните фенове на ЦСКА намекнаха, че тази вечер (14-и септември) ще споделят мнението си за управлението на клуба от настоящото му ръководство и ще обсъдят важни теми за "червената общност".

Това ще се случи при подновяването на подкаста на Северната трибуна, като се очаква ултрасите на "армейците" да обяснят каква точно ще бъде позицията им към Гриша Ганчев и компания през следващите месеци...

"Те възпитават тази общност да не бъде критична..."

В страницата във Фейсбук "Offenders" вече бе публикуван 14-секунден аудио анонс, по време на който се чува следната реплика: 

"В цялото нещо с тези оправдания кое е най-лошото, за мен най-лошото кое е - че те възпитават тази общност да не бъде критична и винаги да търси проблема на друго място".

На този етап не става ясно кой точно изказва това мнение, но със сигурност част от "червените" запалянковци са негативно настроени към ръководството на клуба. По това може да се съди и от факта, че публикуваният запис от подкаста е с колаж на Гриша Ганчев, който е задраскан, а върху него има и надпис "деМИКРЕнизация" ("МИКРЕ" е в оранжев цвят).

Реакциите

Постът на "Offenders" веднага предизвика полемика сред запалянковците на ЦСКА. Публикуваме, без редакторска намеса, част от мненията:

- "ОК,гоним ГГ,и след това кво правим? Предполагам сте наясно, че за нас няма тиква, няма прасе, няма цяла кохорта от крадливи политици и алчни мафиоти, които да помогнат! Както е в подуене. Повярвайте ми, това ше е краят,за огромна радост на враговете ни. Моето мнение е, че това напрежение,идва в неподходящ момент. И още нещо, Отбора ни през този сезон,е с огромен потенциал,за родните стандарти,и ще бъде конкурент за титлата. Разбира се,без подкрепата на Червената армия, това няма как да се случи...";

- "Опомнете се. Ще счупите клуба. Какво искате? Чували с пари като в Разград ли? Гледайте финансови отчети,сметки,това е важното за оцеляването на един клуб. Ганчев има много грешки,и трябва да застане и да товори. Но по-подходящ от него в момента няма. Трябва смяна на модела и изграждане на ядро от българи,а не 19 чужденци";

- "Не мога да разбера, предлага се алтернатива, някой обществено известна "мастита" финансово личност със заявена позиция за закупуване на клуба и започвате кампания, иначе бля, бля, бля, бля! Всеки си има право на позиция и мнение, и съответно правото да го изразява разбира се!";

- "Няколко дни преди мача с числото. Случайни неща няма. Смешно е да говорят за възпитание на общност хора, които биха жени и деца от същата тази общност".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Адвокатът на ЦСКА обясни: Жалбите срещу строежа на стадион "Българска армия" идват от само едно физическо лице!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички