Саша Илич след самоубийственото равенство: Видях страх у ЦСКА


Саша Илич след самоубийственото равенство: Видях страх у ЦСКА
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4445 0

Саша Илич беше видимо разочарован след равенството 1:1 срещу ЦСКА 1948, което отдалечи ЦСКА от титлата в Първа лига. Ако "червените" бяха спечелили, те щяха да държат съдбата на златните медали в свои ръце. Сега обаче "армейците" трябва да се надяват на грешка на Лудогорец. 

Страх в ЦСКА 

Според сръбския специалист, неговите момчета са излезли на терена със страх, което е попречило на тима да разгърне пълния си потенциал. 

"Тежък момент за нас. В случай, че бяхме победили, всичко в последния кръг щеше да зависи от нас. Така в момента нещата не зависят от нас. Остава ни това друг да играе за нас и Лудогорец да сбърка - те имат 2 мача до края, ние - 1", каза Илич.

"Започнахме да играем мача с огромен страх. Предполагам, че на футболистите им е било трудно да играят под такова напрежение. Освен страхът в моите футболисти, не мога да ги обвиня за друго. Да, понякога имаше хаос, но имахме шансове за гол, играхме агресивно", сподели Илич. 

Изпуснатата дузпа от Турицов 

Илич коментира и дузпата, която Турицов изпусна с последния удар в мача. Той беше категоричен, че защитникът има пълната му подкрепа. 

"Накрая имахме и дузпа, но Турицов я пропусна. Той има огромна подкрепа от мен и останалите, въпреки че пропусна. Това е футболът.

Съществува страх, но и толкова години ЦСКА не е бил толкова близо до титлата. Със сигурност ЦСКА трябва да се бори за титлата до самия край - всеки сезон.

Назон има проблем, не е тренирал с отбора. Има проблем с коляното. Ако можехме да го използваме от самото начало, щяхме. Срещу Левски ще играят футболисти, които са добре здравословно. 

Феърплей в Разград? 

"Поздравления за феърплея, който ЦСКА 1948 демонстрира в последните два кръга. Надяваме се да видим феърплей и в Разград. Предстои най-големият мач в българското първенство. Изпуснахме да бием в последната секунда. Това е футболът - каквото, такова, ние продължаваме", завърши Илич. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички